lördag, maj 24, 2008

Frukost + sol.


Till frukost blev det hemmagjord baguette och saft. Mycket gott och mycket mättande. Käns som att jag inte vill ha nå tacos ikväll, men klockan är ju inte 18:00 än.

Ja idag är det hur fint väder som helst, jag borde egentligen hitta på något i helgen och skippa ALLT pluggande. Vore skönt att gå ut och gå, umgås med kompisar och inte tänka på skolan. Sen ta tag i allt på måndag och plugga hela veckan.
För det ända jag har gjort nu dom senaste veckorna är pluggat och pluggat, har inte umgåtts med nån kompis på hur länge som helst, förutom att jag har vart till GusstN en sväng och kollat på film för två veckor sedan.
Jag vart ju lite besviken också för jag trodde det var Eurovision song contest ikväll, men det är inte förns nästa helg. Och då har jag inte tid att kolla på det för på fredagen är det KISS konsert i Stockholm och på lördagen är det Bessemerfesten i Hofors som gäller, söndag plugga. Men dom ska visa storbildstv uppe vid Folkan på Lördag så man kan ju gå förbi där och kika hur det går för C. Perelli.
Nu ska jag fundera på om jag ska välja plugga eller inte plugga! Ni får veta när jag vet.

Inga kommentarer: