onsdag, maj 21, 2008

Kvällens planer.

Nu sitter jag här igen framför datorn igen, har precis skickat iväg arbetet om Paris till min mentor och har även skrivit 2 st A4:an om Service och skickat det också. Har gjort 2 olika uppgifter i Organisation & Ledarskap och har dammtorkat och dammsugit mitt rum.
Och i morgon blir jag borta mellan 8:15- 18:20 för vi ska ställa ut om Handelsprogrammet på en mässa. Kommer inte bli så mycket blogga då eftersom jag inte har något mobilt bredband, men ni kommer få massa bilder på kvällen när jag kommer hem.
Fixa inför i morgon:
* Föra över bilder ifrån digitalkameran till datorn så jag kan knäppa massa kort.
* Leta på mina två små gröna ljusslingor vi ska sätta fast längst upp på montern.
* Fixa en flaska jag kan sätta i vatten i som vi ska hälla i glasskålen där vi har en liten dimmaskin i. + Fixa grön karamellfärg som vi ska hälla i vattnet. (kommer matcha gröna ljusslingan)
* Testa byxor som passar till våra T-shirts vi ska ha.
* Fixa med musik på bärbara dator vi ska ha på mässan, kolla på filmen som ska stå och rulla på min bärbara dator. + plocka ihop sladdar till datorn som jag ska ha med.
* Smsa Elin om hur vi ska luncha i morgon.
Nu ska jag äta en jättegod kycklingrätt med ris, Plugga lite med Org. Ledarskaps-uppgifterna och sen sätta igång med " Fixa inför i morgon- listan".

Inga kommentarer: