lördag, januari 03, 2009

Shopping i Dalarna!

Sådär då har man kommit hem från shoppingdag nr 2. Nu ska jag inte åka iväg på ett tag. Det brukar bli sådär ibland att man åker flera dagar irad och gör slut på alla pengar. Idag spenderade jag mina pengar på strumpbyxor, svarta, gråsvartrandiga m.m sen en leopardskarf och lite annat smått. Såg också att avfärgningen med blekning som jag köpte för 120 kr kostade 79,50 kr i Falun. Fasiken. Det stod även på avfärgningen att om det inte blir lika ljust som man vill ha det ska man göra det igen, då kan man ju lika gärna bleka en gång.
Jag är så nervös och ändå spänd på hur håret kommer bli. Jag ska snart kleta och kladda med avfärningen och allting. Ska inte ge upp den här gången, ska fortsätta tills det blir som jag vill. Det finns bara ett problem och det är att all FÄRGNING och plattning å allt sliter så mycket på mitt hår. Och mitt hår är mitt allt, förutom min älskling då. Om jag tappar allt så finns det ju iaf peruk, HAHA.
Ni ska få se bilder från shoppingen sen, tog 2 stycken tror jag. Sen på håret också. Önska mig lycka till nu med hårfärgningen.

Inga kommentarer: