tisdag, januari 20, 2009

Bloggkrig på gång?

Nej, knappast! Bara lite disskusioner!
Det jag skrev igår om unga mammor bla bla. Det jag menar är att några av mina bekanta (nämner inga namn) lurat sina pojkvänner att dom äter p-piller och sedan blir dom med barn, det tar slut mellan dom för att killen känner sig lurad och tjejerna bryr sig inte ett skit för dom gjorde ju det för dom ville ha barn, dom skriver överallt att "Ska ta hand om mitt barn själv". Och sen går dom och snackar en jävla massa skit om att killen dumpade henne för dittan och dattan när dom egentligen får skylla sig själv att killen lämnade dom.
Folk som är tillsammans, älskar varandra, VILL ha barn tillsammans och har planerat det. Eller iaf sagt att: om jag blir med barn nu, då vill jag behålla det oavsett om jag är 18 år eller 25. Och killen går med på det. DET är en helt annan sak än tjejer som ljuger och lurar för att blir med barn.
Sen som jag fick i kommentaren i inlägget under som Anna skriver, vist man ska inte vara tillsammans med någon man inte älskar för barnet skull. Men konstigt om man älskar varandra, får barn sen slutar man älska en direkt, det är verkligen DÅ man ska älska varandra och vara lycklig eftersom man har ett barn ihop. Men det beror ju på situationen också helt enkelt. Man kanske har bråkat under hela graviditeten t ex.
Nu lägger jag det här snackat bakom mig, ska aldrig mer yttra mig om något. Men som jag skrev till dig också Anna, om du läser det här igen. Du behöver verkligen inte ta åt dig. Jag kanske var lite konstig i orden igår och nu också och inte förklarade helt hur jag menade. Men blir så förbannad när folk försöker trycka ner på mig, sen när man öppnar käften det minsta blir det nästan en början på krig.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Jag håller med dig iaf.... ;-) Det är många unga tjejer (äldre med) som lurar sina killar (eller tom ragg) för att få barn när de knappt kan ta hand om sig själva.... De futtiga kronor de får från soc går åt till att supa... Så du är inte ute och cyklar...

Anonym sa...

Som sagt, jag tog inte åt mig. Men som du vet, så gjorde andra det. Trots att de inte borde ha behövt göra det.

Anonym sa...

Låter som att du själv inte kan få du kanske bara är avundsjuk på alla andra som kan få barn, jag är 20 och har två ungar och jobbar arslet av mig du har inte ens ett barn yttra dig inte om de när du inte vet ett skit om de,dessutom är de två olika pappor och jag är ensamstående.

Anonym sa...

Svar till Anonym:
Jag kan få barn och ska skaffa barn, när jag vet att jag kan försörja det. Blir bara så otroligt trött när folk klankar ner på mig när dom själv inte är ett dugg bättre. Direkt när jag yttrar mig om något så blir det ett liv utan dess like.

Och som jag skrev, ska inte yttra mig om den här saken igen. Roligt eftersom vissa tar åt sig, alltså lär jag ju ha rätt i det jag skriver.

Anonym sa...

2barn me 2olika pappor å ensamstående mamma när man bara är 20? då har man då fan lyckas :S

Anonym sa...

Svar till anonym:
Ja, alla är ju olika. Hur mycket man är pratar om det här med barn och allt så är HUVUDSAKEN att barnen är friska och mår bra.

Anonym sa...

Vilket glöp du har som inte fick en stövel angående att du faktiskt "lever" på skattepengar själv.

Klart att folk reagerar när du uttrycker dig som du gör.
Men jag förstår känslan av att det blir ett jävla helvete så fort man öppnar käften, medans alla andra tydligen kan kräkas åsikter och skit hursom.