fredag, januari 02, 2009

Fredag!

Hej! Idag var jag och shoppade med mamma i Valbo köpcentrum. Jag gjorde av med mer pengar än vad jag hade räknat med. Och i morgon ska jag iväg igen fast mot dalarna för att kolla runt i affärer igen, men ska inte göra av med så mycket pengar då.
Bilden här på sidan är en bild på hur jag vill och ska ha håret. Fast jag ska ha blont på båda sidorna där uppe, på den här bilden är det bara ljust i luggen och på vänster sida. Jag ska ha över hela överhåret typ, men vi får se hur jag gör. Ska iaf ha svart och vitt (blondt). Jag köpte afärgning idag med superblondt blekning som man sätter i det, ska fixa håret i morgon för nu orkar jag verkligen inte det.
Annars i Valbo så köpte jag svarta glansiga leggings, två filmer (Save the last dance 1 och save the last dance 2), avfärningen då som jag skrev, massa underkläder, sminkgrejer och lite annat.
Nu när jag kom hem gjorde jag och mamma en varsin hemmagjord pizza. Och nu ska jag snart kolla på film och bara mysa i soffan resten av kvällen.


Tog kort från Ikea medans mamma åt och jag fikade. Var jättemycket folk där idag, fast det är de ju alltid. För er som inte vet vad Valbo Köpcentrum är så är det ett jättestort köpcentrum precis som det heter, alla affär finns där typ. På korter är det inte ens hälften av alla parkeringar som finns där. Så KUPOLEN, släng dig i väggen.


Valbo
Min pizza med tomatsås, ost, tonfisk, lök, fetaost och basilka. Brukar ha paprika men det fanns inte hemma. Mamma hade tomat och annans på, den såg mycket godare ut.



Inga kommentarer: