fredag, november 21, 2008

Snöstorm och Sandviken (igen).

Godkväll! Klockan börjar närma sig 00:00 slaget snart. Själv kom man precis hem. Jag orkade inte sitta hemma och se på Idol (fast jag vet att Anna åkte ut, så lär se på reprisen på Söndag för man kan ju inte missa hur mkt hon grinade, inte sant?). Jag åkte iväg till Malins jobb istället, men när jag kom dit då hon slutade så funkade inte hennes bil, så hennes pappa kom med startkablar och det var snöstorm och kallt. Den startade och vi körde iväg över parkeringen, när vi kom ner till vägen la den av mitt på vägen så jag fick kravla mig över till hennes säte och ur bilden fort som fan för dörren där jag satt hade frysit fast, vi puttade undan bilen till vägkanten och på med startkablar igen, hennes pappa körde hem bilen sen i världens fart, vi tog hans bil och åkte till Depå.
Väl hemma hos henne så åt vi kvällsmat och hennes pappa och någon till gubbe försökte få igång hennes bil men det är fel på generatorn så det gick inte och fixa. Så vi tog hennes föräldrars bil till mig en sväng, sen körde vi runt i Hofors sen åkte vi till Sandviken och åkte runt runt och sen hämtade vi hennes kille Göran och sedan hem till Hofors igen. Riktigt ruskigt väder ute, inte roligt alls.
Fast kvällen har vart snöstorm, surig Malin för hennes bil strejkade, kyla, en full Göran som gör så bilen stank öl m.m så har det vart roligt. Nu ska jag borsta tänderna, smörja tatueringarna sen vänta på att min karl ska komma hem så man får sova nån gång. Hörs i morgon, godnatt.

Inga kommentarer: