torsdag, november 06, 2008

Närbilder.

Ja som ni har sett i förra inlägget så var det en närbild på mitt öga och här har ni på min mun. Dom är tagna med camen till datorn, den är faktiskt ganska bra.
Jag orkar inte sätta igång att städa nu iaf, ångrade mig när jag såg den stora klädhögen som ligger här i soffan brevid mig.
Ska göra iordning frukost till i morgonbitti nu så jag har det klart. Typ en macka att plasta in å lägga i kylskåpet. Sen ska jag plocka i det sist i väskan och sen lägga mig. Är trött efter att ha gjort massa saker idag, sen har jag gått upp tidigt hela veckan.
Morgondagens planer är inte många eftersom jag är ledig från CFA-kursen på fredagar. Men här har ni det som händer i morgon förmiddag iallafall.
05:00 Dags att gå upp för att hoppa i kläder och äta frukost.
05:45 Då ska jag åka till Hofors hem till Annso, för att sedan gå till Hoforshallen.
06:15 -08:00 Då ska vi simma, ska simma MINST 30 längder iaf. Sen blir det bubbla i poolen, sola solarium och sen basta och duscha.
När jag kommer hem ska jag städa mitt rum eftersom jag inte orkar göra det nu ikväll. Sen resten av dagen/kväll vet jag inte vad jag ska göra. Har lite småplaner så något ska jag väl hitta på med tanke på att jag inte gjorde ett skit förra helgen då det var Halloween.
Nu ska jag ta och göra det sista för ikväll sen krypa ner i sängen och försöka få MÅNGA timmars sömn inatt. Hörs i morgon när jag kommer hem, Godnatt.

Inga kommentarer: