onsdag, november 05, 2008

Onsdag.

Hallå alla! Min dag började inte så värst bra, jag var hur trött som helst med tanke på att jag kom hem i natt. Var väl inte i säng före 02:00 iaf. Jag och pappa var ju och hämtade mamma i Gävle inatt. Kom iväg till kursen iaf, Richard var seg så jag och Emma stog och pratade innan vi gick in. Marie föreläste lite idag om hur man skriver ett BRA cv och personlig presentation m.m Jag somnade nästan fast det var intressant, men var så trött. Sen fick vi svara på massa frågor och sen börja med vårt CV till någon annons vi vill söka jobb på.
Vid 12:00 tiden då vi hade slutat gick jag och Richard till bibblan och kollade runt på böcker, cd-skivor, musikvideoboxar m.m Sen gick vi ner en våning och satt oss vid det stora "kungliga" bordet och pluggade det vi inte var riktigt klara med. Sen gjorde vi lite ärenden och sen gick jag och mötte mamma vid Apoteket. Sen vart det motion i 1 timme, halt ute i skogen men skönt var det. Väl hemma har jag slappat vid tv-n, ätit nyttig mat och nu satt jag mig här snabbt för att skriva hur min dag ha vart fast jag sa till mig själv att jag absolut inte skulle sätta mig här. Förlåt till en viss person angående det, hoppas du tycker om mig ändå.
Har nyss kollat på Bonde söker fru och nu ska jag ringa Jenni och höra om hon har några planer för helgen, det är nämligen så att syster Nina och hennes Andreas ska till Stockholm i helgen så jag får åka med dom om jag vill, men det är nog lite sent påtänkt nu eftersom det är i övermorgon. Det visar sig hur det blir med det.
Bilder från idag. Jag borde bli bättre på att ta massa kort, får se om jag lyckas med det i morgon.

Här var när vi var på Bibblan.
Hade tråkigt i bilen när jag väntade på mamma. Vart dock ingen lyckad bild, i morgon får ni se bättre bild på mig med skinnjackan på.
Snart kommer morgondagens planer upp.


Inga kommentarer: