tisdag, mars 11, 2008

Tandläkaren.

Idag var jag hos tandläkaren, jag hade ju mitt första hål och det var i en visdomstand på undersidan i munnen. Fick två bedövningsprutor för en hjälpte inte mycket, fast det gjorde inte två stycken heller. Men annars gick det bra där, bedövningen har gått ur nu och det är skönt.
Skulle egentligen gå och träffa Richard och Elin idag efter tandläkaren men jag åkte hem direkt istället och började storstäda mitt rum, jag plockade ut alla möbler och har dammtorkat och dammsugit allt. Plockade ihop allt i påsar som jag hade i mitt rum, 37 st vart det. Nu är alla möbler inne i rummet igen och har mublerat om lite och tagit bort mitt lilla databord. Har plockat upp det mesta jag ska ha resten ska jag gå igenom i morgon och slänge och sånt.
Nu ska jag fixa det sista innan jag gör kväller för städningen idag. Sen duscha och sätta mig i soffan med bärbara dator och hålla på med projekarbete. Sova tidigt ikväll tror jag.Tjing.

1 kommentar:

Diana sa...

Hej gumman vela bara tacka för kommentaren ;) La till dig på min blogg som länk nu :)

Och jo som sagt det där med körkort, att om man vill ha så självklart. Men verkar som om dom flesta bara tar det för att man "ska" liksom. :) Hade jag bott kvar ute på landet i Storvik så kanske jag oxå hade skaffat det, kanske :P