torsdag, mars 13, 2008

Denna väntat....

Denna väntan att få reda på hur det blir för Adel. Vet inte varför jag tänker så mycket på detta men det är så fel. Jag tar orden direkt ifrån min bror Richard på msn:
Varför skicka bort någon där dom kallar hem när den redan är hemma.
Adel är hemma här i Sverige, han är som vilken annan svensk som helst bara att han inte bott här lika länge som vi andra. Han är en av oss. Jag skulle vilja veta vad man skulle kunna göra för att få ett slut på detta och att han bara kunde stanna och få ha sin framtid hos oss här.
Adel är här där han hör hemma, så är det bara. Hoppas allt kommer gå bra i morgon.



Annars ikväll har jag inte gjort så mycket, har snackat massa med mamma om i helgen och druckit fanta och ätit upp mina Zoo klubbor, har tvättat mig och allt nu och tänkte lägga mig och sova snart. Börjar bli snurrig i huvudet nu över allting som händer. Har faktiskt pluggat lite kommunikation, men är inte klar än på långa vägar.
I morgon ska jag träffa brorsan Richard och vi ska luncha och gå till skolan en sväng, jag hoppar över demostrationen i Gävle, förlåt Adel. Men det där fixar ni andra så bra. =)
Ska bli så trevlig att umgås lite med brorsan imorgon, var ett tag sedan vi hade vårt roliga prat och konversationer i trappen.
Godnatt för mig nu. *PUSS*
Jag skulle vilja höra att det är över nu och att allt är bra, att du får stanna och leva med oss.

Inga kommentarer: