söndag, mars 09, 2008

Stressdag.

Ja, denna dag är inte den bästa. Börjar med att jag var vaken till 05:30 i morse innan jag kunde somna. Vaknade hela morgonen av massa sms ifrån alla jävla idioter. Vid 14:00 vaknade jag av att mamma morbror kom hit för att skulle hjälpa mig med min nya bärbara dator som inte Internet vill funka på. Men det går inte att få igång det, det är INGEN som kan göra det heller.

Nu har jag ätit och ska klä på mig riktigt kläder och fixa mig sen hoppas jag att Jenna och Amira kommer hit så dom kanske kan hjälpa mig med fanskapet. Sen ska jag träffa söt en stund senare.
Imorgon lär jag fixa ny praktikplats, har ingen just nu och ska egentligen ha en plats i morgon; STRESS. Har ingen lust egentligen att ha nå praktik nu, så mycket annat jag borde fixa först men praktiken ingår ju i skolan så lär ju sköta det.
På tisdag lär jag till skolan också för en klasskompis har tappat bort lappen om att beställa studentmössor och alla andra klasser har fått sina redan så nu skiter jag i resten av klassen förutom Elin och Richard. Vi ska efterbeställa på Internet i skolan på Tisdag.

Nu ska jag göra annat, ciao.

Inga kommentarer: