torsdag, mars 20, 2008

FAN!!!!!!!

NU ska dom utvisa Adel fast UNHCR säger att det är för farligt i Afghanistan, vad tänker Migrationsverket med. Hur kan dom skicka hem honom fast dom egentligen inte får.
Jag blir helt förstörd på detta och vet inte vad jag ska ta mig till, vet inte vad man kan göra för att ändra på det.
ALLT ÄR BARA SÅ FEL.
Förövrigt idag så har jag vart i skolan och haft kommunikation, jag fick berätta för Kebba, Richard och läraren vad jag tycker man ska göra för att inte få myggbett och sen hade jag och Richard vårt egna PARLAMENTET framme vid tavlan för läraren och Kebba om OS i Sverige, jag får emot och Richard var för.
Sen drog jag till Ockelbo med mamma och pappa och hälsade på lilla Loke (brorsans son) och sen åkte vi till Sandviken och sprang runt lite inne på Jysk så träffade jag min gammla arbetskompis Maria där, min och Richard´s egna tantalura, vi tycker om henne så mycket.

Sen åkte jag hem till Hofors och efter mig hade jag en röd bil med en gubbe i som körde sicksack bakom mig och ena sekunden var han nere i diket och andra ute på andra körfältet sen var han på väg och köra om mig på innersidan, han måste ha vart alkoholpåverkad, och det ingenting gjorde det bättre att det var 400 bilar framför mig, alla ska väl upp till fjällen och dom körde som galningar. Men väl hemma i Hofors så åkte vi ner till brorsan Mattias och drack kaffe och kollade på tv och klappade hundarna. NU är jag hemma och har nyss läst Metrobloggen om Adel och kollat rexnet (skolmailen) och nu ska jag ta något att äta sen lägga mig och slöa.
I morgon blir det kanske att umgås med Sonny som är på väg ifrån Allingsås till Hofors för att fira Påsk hos fam. Kala. Det ska bli roligt, måste få träffa honom nu när han är här. Annars går jag och våldgästar Kalafamily för jag vill sno sonny i helgen lite. Annars vet jag inte vad som händer mer under påsk, kanske får ett påskägg om jag vart snäll. Måste även träffa N för jag ska ge han sitt riktiga påskägg, han har bara fått POSTägg hemskickat till honom. Men men, kanske skriver senare om jag orkar eller har tid.
Hörs under helgen.

Inga kommentarer: