torsdag, mars 13, 2008

Låt Adel stanna.

Demostration utanför migrationsverket, Gävle, I morgon 12:00.
Be there.


Kom till skolan och det första man fick se och höra var direkt när jag satt foten innanför dörren vad att alla skulle till sal 13 för TV kommer dit och filmar för dom har varit och tagit Adel och satt han i häktet nu för han ska bli utvisad. :(
Va ska man göra, hur ska man tänka, hur ska man kunna ändra på detta?
Han har bott i Sverige i några år nu, MINST 5 år vad jag har hört. Han har körkort, han har jobb, han tar studenten nu, bor själv och klarar sig helt bra. Hofors Kommun har plats för att ha honom kvar men migrationsverket säger att det är lugnt i hans hemland nu så han kan åka tillbaka. Det första han kommer få göra när han kommer tillbaka är att åka ut i militären där han kommer bli skjuten eller något. Dom skickar Adel till döden, det är som att ge en dödstraff och det har vi inte i Sverige. Adel är en kille som är precis som alla andra i Hofors, han är en av oss.

Han har inget att komma hem till där, han flydde hit själv med har några släktingar.

Jag vet inte så mycket om allting, men migrationsverket är ju helt beng som gör såhär.
Ge mig en andledning till att låta en oskyldig människa åka dit där det är krig när han har allting här, här har han en framtid och alla vänner. Där har han ingenting och ingen vet hur länge han kommer leva.
Det här blir man ledsen över. :'(

Kom till demostrationen i morgon.

Inga kommentarer: