fredag, mars 07, 2008

Min nya dator.


Det här är då min nya älskling. Men den vill inte fungera riktigt som jag vill. Har hållt på och försökt fixat Internet på den men det är kronligt. Det är ju inbyggt nätverkskort men ändå.
Blir väl att jag får dra en nätverkskabeln ner till mitt rum sen bara.
Åkte till Borlänge och köpte den igår sen lämnade mamma och pappa av mig i Falun hos DillaN. Då vart det handla pastasås och sånt sen åka hem till henne. Jag lagade pasta och pasta sås. Sen massa mango och popcorn till tv-n hela kvällen. Vi hade konferans med Simon men ena sekunden hade jag damp för jag blir så irriterad på hur han beter sig sen andra sekunden skrattade jag.
Hur som helst, vi gick upp jättetidigt idag. Min älskling ringde och väckte mig 8 i morse. DillaN sov väl till en 9 iaf. Sen på eftermiddagen tog jag bussen själv ner till stan ifrån Herrhagen där hon bor och gick runt i stan sen gick jag till tåget och mötte Emil, snackade med han massa sen åkte jag hem till Hofors. Sen mötte jag Malin Holmberg en snabbis, pappa hoppade ur bilen för han skulle handla sen hoppade hon in, vart skiträdd och skrek till. haha.
Nu ikväll skulle jag helst vilja att en person skulle komma hit och bara krama mig, men det går tyvärr inte. I morgon blir det att försöka få tag på min äldsta bror Mattias och fråga om han kan komma och hjälpa mig med datorn. Annars händer det inte mycket mer.
Nu ska jag äta något, har inte gjort det än idag förutom frukosten i morse hos DillaN.
Sen ta det lugnt och sova tidigt, är trött.. Godnatt på er.