måndag, mars 17, 2008

Hur ska detta sluta?

Idag vaknade jag sent, skulle egentligen åka och luncha med Richard vid 11:30 men jag gick upp vid 13 tiden själv och såg att han hade skickat sms att han sovit över och struntat i praktiken och var hemma. Men i morgon ska jag och träffa honom.
Jag har inte gjort något idag förutom att suttit hemma. Har pluggat lite kommunikation och läst runt lite på Internet om Adel, det kan ni läsa i inlägget här under.
Har druckit te med honing i och vill ni veta en sak?
Msn funkar på nya datorn nu, wie. Har inte loggat ut en gång idag sen jag loggade in, vill säga för över 3 timmar sedan. Snackar med Sonny nu och vi planerar att han ska komma upp och hälsa på snart, skulle vara så kul. Får se när det blir bara. Christer har skaffat cam och yrar omkring nu, jag kan säga att han ser ut som en ängel för han lyser upp med sin 24 tums skärm. HAHA, fast han sa själv att han såg ut som en ängel.
Älskling har fått POSTÄGG av mig idag också. Han vart glad, men han är nog inte så glad nu för jag inte kommer in till Gävle och träffar honom. Men nu ska göra göra nått att äta sen kolla på OC på DVD.
Hörs.

Inga kommentarer: