onsdag, mars 26, 2008

Rättvisans Sverige?

Eller inte.

Rättvisans Sverige, eller inte. Kollade nyss på Nyheterna där dom visade ifrån Demostrationen min skola har gjort för att få Adel att stanna kvar i Sverige här han hör hemma. Men det gick inte så bra. Utvisningarna kommer fortsätta och man vet nu inte när Adel kommer skickas hem.

Just nu känner jag mig inte glad utan bara ledsen och arg på hur folk kan vara så kalla och skicka tillbaka människor där det är osäkert. Hur kan man leva med dig själv och hur kan man sova på nätterna när man vet att man skickar oskyldiga människor till döden? Adel är världens bästa kille och alla samhällen behöver en sån här kille, han behöver oss och det finns ingen anledning att skicka tillbaka honom.
Men va mer kan man göra?
Går bara att hoppas att han får komma tillbaka när han åkt ner dit, har hört att det kan funka eftersom om man vill plugga utomlands (i ett annat land) så får man det, t ex jag har ju planer på att flytta till England och plugga, kan inte Adel göra så med Sverige då? Han har ju ändå tänkt plugga vidare ju.

Hoppas allt löser sig till det bästa iaf. Adel, vet att du inte läser detta eftersom du spärrat in dig i Gävle på migrationsverket men du ska veta att vi tänker på dig.

Inga kommentarer: