fredag, februari 19, 2010

100219

Godmorgon! Hade nyss skrivit ett låååångt inlägg sen dog Internet och inlägget blev inte sparat men men. I morse gick jag och Tobias upp kl 04:00 för han skulle åka till praktiken i Gävle så han tar 05:00 bussen, uscha stackarn. :(

Iallafall så gick jag och Alice och la oss och sov och vaknade för 30 minuter sedan ungefär och det var ingen trevlig syn när man kollade ut. Det har snöat i flera dagar och hela natten, det YR snö ute från alla tak och träd och blåser rejält, sen är det jättekallt och dom varnade för halka på vägarna idag. Så det är riktigt skitväder i Gävleborg och Dalarna idag, mest i Gävleborg.

Nu ska jag ge Alice mat, göra rent hennes låda, äta frukost, dammsuga och ta mig en dusch. Sen ska jag försöka ta mig ner till mamma och pappa i denna snökaos för jag ska säga upp mitt mobila bredband och fixa här i lägenheten så jag och Tobias kan ligga ute på samma Internet, så blir det att antingen fixa abonnemang på mobilen också eller så ska vi fixa hemtelefon, får se. Hörs senare!

Inga kommentarer: