torsdag, februari 04, 2010

100204

Igår gick det bra att besikta bilen, eller iallafall körningen till Sandviken och hem. Tobias körde då, min duktiga älskling. Resten av dagen bestod av fixa i lägenheten, jag blekte mitt överhår 2 gånger, det vart ljusrosa typ, sen färgade jag det mörkbrunt över, så har svart underhår, brunt över och ska bleka lite slingor sen. Vart typ rött i hårbotten, uscha.

Cia kom hit på kvällen, färgade hennes utväxt, sen gjorde vi kladdkaka och kollade på TV. Vart sängen vid 22:00 tiden.

Idag gick jag och älsklingen upp 07:00, jag gjorde iordning ostfrallor till han med skinka, ost och gurka på, sen äpple och läsk. Packade ner det i hans ryggsäck med mjukisbyxor, t-shirt och lite annat sen åt vi frukost tillsammans och sen skjutsade jag han till bussen och nu sitter han på tåget mellan Gävle-Stockholm. Han ska på mönstring idag så han kommer hem i morgonkväll, GISSA om jag kommer sakna honom, inte vart ifrån han på många timmar på snart 1 år, jobbigt. Saknar han redan, speciellt när han skickar gulliga sms att han älskar och saknar mig och Alice, och att han inte kommer kunna sova inatt utan oss. Då blir man tårögd.

Nu ska jag städa lite i lägenheten sen ska jag åka till mamma och pappa, pappa kommer hem till 12 och då ska vi åka direkt in till Gävle, har fått tid till ortiopeden där för min handled, vi ska kolla hur många % handikappad jag är. Sen ska jag hem och ringa om möblerna, dom ska komma idag. Ska fixa och dona massa, glömt att berätta att vi har tvättmaskin nu. GÖTT! Bilder på lägenheten kommer i morgon, då allt är klart här (nästan).

Ska sakna älsklingen lite nu och pussa på Alice! Hörs senare idag..

Inga kommentarer: