onsdag, juni 04, 2008

Pråmleden + valbo.

Åh vilken underbar dag det vart. Började med att ha arbetsmiljö i skolan i morse och det gick bra. Vi fick redovisa vår hemläxa + visa bilder vi tagit på vår arbetsmiljö vid datorn. Sen efter det fick vi gå ner på "bruket" Hofors för att ta reda på hur rånsäkerheten är på en affär.
Efter det var de lunch, var äcklig mat i skolan så det var inget. Sen hade vi rast en stund och sedan begav vi oss upp till Edsken för att åka och slussa mellan 3 sjöar med båten Elise II (som jag skrev om igår). Den rundan heter Pråmleden som vi åkte, tror jag. haha
Iaf, det var helt underbart väder, vattnet glittrade, solen stekte, bra sällskap. En helt underbar eftermiddag. Det var mycket intressant med slussningen också, när man sänkte och höjde vattennivån. Vår mentor Gunilla är verkligen bra på att komma på saker att göra, en helt underbar dag var det.
Kom hem strax efter 16 tiden, hann inte mer än komma innanför dörren innan Elin ringde och frågade om jag skulle med till Valbo Köpcentrum för hon hade inga smycken till balen i morgon. Så vi blåste in dit, sprang runt överallt och hon hittade jättefina smycken. Sen vart det donkenmat utomhus, mysigt värre. Kom hem till Hofors, vi hade roligt på bilfärden hem kan jag säga. HAHA. Sen åkte vi till Prix för jag skulle hämta ut mitt paket med löshår där vid deras post. Var lite problem med det för min älskling hade gett mig fel kod, men det ordnade sig, Så nu har jag håret hemma.
Är hemma nu och har laddat upp lite bilder här under från idag som ni ser, kan även kika in på http://sandylower.bilddagboken.se/ och klicka på datum 4 Juni på vänster sida för där ligger ALLA bilder jag tog idag. Nu tänkte jag gå igenom min redovisning jag ska ha på Kommunikation i morgon sen lägga mig och sova. Det svider under ögonen för jag vart väl lite bränd i solen idag, så lite sömn på det här blir bra.
Skola mellan 8:15 -15:30 i morgon, hem en snabbis sen blir det att upp och kolla på Elin och alla lärare på studentbalen som Hofors har i morgon. Så vi hörs efter det. GODNATT!!

Inga kommentarer: