onsdag, juni 18, 2008

Beslutsångest.

Jag vet verkligen inte vad jag ska göra på midsommar, jag har några allternativ att välja mellan och det är så svårt. Allt vore lättare om jag inte hade haft ont i låret och svanken.
Antingen åker jag till Gräsö i morgon kl: 13:00 med Jenny, Johan och GusstN. Och så sover vi i förtältet på uppblåsbara madrasser(kommer kanske få ännu ondare), kommer hem på lördagkväll då så blir alltså borta två nätter. Då ska vi väl ut på krogen på midsommar och jag kan inte dricka eftersom jag lär knarka värktabletter (smärtstillande). Om jag ska med dit lär jag packa nu ikväll och fixa håret och gå upp i tid i morgon för att duscha och fixa mig och åka till GusstN vid 12 tiden.
ELLER så stannar jag hemma och har jättetråkigt hela midsommar och helgen, om jag stannar hemma är det för benets skull. Men så mer jag rör mig så bättre blir det väl. Men det gör så ont när man ska ta sig upp från sängen och allting, och det blir hundra gånger värre när man ska sova i ett förtält på madrasser.
Jag har verkligen beslutsångest. För om jag åker till gräsö packar jag och fixar det mesta nu ikväll och klockan är redan 22.00 snart. Sen så kommer jag knappt komma upp ur sängen i morgonbitti och då kommer jag känna att jag inte vill följa med. Men det är ju så att när man vart uppe och gått en stund så blir det bättre direkt, men det tar en stund på morgonen. Eller om jag stannar hemma, då kommer jag ångra mig att jag inte åkte dit för benet kanske blir bättre.

HJÄLP MIG!! Va ska jag göra?

Inga kommentarer: