söndag, juni 22, 2008

Midsommarfirande på Gräsö.

Eftersom min kamera fortfarande är knepig kan jag inte ladda in alla kort. Men här har ni några iaf. Har haft det bra på Gräsö fast jag hade så ont i ryggen och benet. Jag, Jenny och GusstN sov i ett nättält (typ) inne i förtältet, det vart jättevarmt första natten och andra natten var det kallt. Överlevde iaf.
Vi traskade runt inne i Öregrund på dagen på midsommar, sen vart det långbord och grillning på kvällen, jag drack vist lite för mycket så jag kom inte in på krogen på Öregrund på kvällen, men vi gick vidare och på ett ställe kom jag in. Var jättemycket folk överallt och jag träffade Jarmo som jag träffade i Bulgarien förra året, var jätteroligt att se honom.


Samma dag som vi åkte hem (Lördag), jag, jenny och gusstn gick ner och köpte glass vid campingen och satt oss på klipporna. Jag älskar havet.
Samma dag som vi åkte hem också, GusstN och Jenny sov på morgonen så jag spelade Yatzy med systrarna holmberg. Lite roligt för jag drack mest och körde snappsvisan med gustafsson´s (dom jag var med ) mormor hela kvällen, och jag gick upp kl 7 och dom andra sov. Det roliga var alltså att jag som drack mest var piggast på morgonen.

Systrarna Holmberg.


Nu har ni fått sett några kort, dom andra kommer upp på bilddagboken på datum 20/5-21/5 såfort min kamera vill funka som den ska.




Inga kommentarer: