onsdag, juni 18, 2008

Älgparken i Ockelbo.


Godkväll alla!
Kom hem från min utflyktsdag med mamma, pappa, kusin David och brorsdotter Moa. Vi gick upp vid 8 i morse för att äta frukost och komma iväg i tid. Åkte och hämtade Moa hos brorsan och sedan åkte vi till Storvik för att ta upp kusin David. Dom är små, Moa är 4 år och David är väl 13 år.
Vi åkte till Älgparken utanför Ockelbo. Det finns 6 älgar där, först två stycken tama som heter Viktoria och Daniel (det är prinsessan och hennes pojkvän). Sen fanns det en liten älg"valp" som var 1 månad och sen en tjur och två honor. Vi fick se alla.

Efter älgparken så åkte vi till Amanda i Ockelbo, det är min bror Andrejs ex som han har ett barn ihop med. Lilla Loke, när vi ändå åkte igenom så tänkte vi hälsa på och jag och mamma hade köpt lite kläder och skor till honom också som vi gav. Jag lekte jättemycket med han och Moa, dom är ju kusiner och det var första gången dom träffades. Så det var lite roligt.

Och efter vårt besök hos Amanda åkte vi till Medskogsjön och åt glass.

Här på sidan ---> Är det en björn som ni ser och ett älghuvud, fanns jättemycket uppstoppade djur i jägarstugan som man fick se.


Ser ni vad det är på bilden? Jag körde bil då jag ser något som står och betar.
Jo, vi hann inte ens till älgparken innan vi fick se den här stå vid vägen och åt.
Annars ser man aldrig något djur på vägen nästan.

Ni kanske inte vet det, men jag älskar verkligen Björnbröder filmen. Har nog sett den minst 40 gånger. Ni vet nog vilka Rutt och Tuck är då va? Älgarna som är så roliga. Det är mest därför jag kollar på den filmen så mycket för jag ÄLSKAR älgarna.

På bilden ser ni Viktora till vänster och Daniel till höger. Men jag säger att det är Rutt och Tuck.

Tog inte så mycket kort, men fick ett på Moa iaf. Här var vi hemma hos Amanda i Ockelbo för att hälsa på min andra bror Andrejs son Loke.

Lilla söta Loke.



Medskogsjön där vi stannade och åt glass.
Nu är jag hemma och ska göra något att äta, sen ska jag planera midsommar för det börjar bli dags att göra det. Jag har två allternativ att välja mellan. Ska tänka medans jag äter. Skriver sen hur mina midsommarplaner ser ut.






Inga kommentarer: