lördag, juni 28, 2008

FRONTIER(S)

Som mina kära Örebrokillar Jarmo och Elias säger, säger jag också om den här filmen.. BRUTAL!!

Allt börjar med att det är ett gäng ungdommar som smiter iväg från Frankrike (tror jag de var, filmen är iaf fransk). Dom åker i två bilar för två killar åker före dom för dom andra (tjej och kille) ska åka med tjejens bror till sjukhuset för han blivit skjuten. Killen dör på sjukhuset.

Iaf, Dom två killar som åker först för att lämna staden med alla pengar dom snott åker till ett motell för att övernatta. Det ena händer efter de andra. Dom blir mördare, slagna, slaktade, upphängda, dom skär av deras hälcenor m.m

Tjejen och killen kommer dit för dom har haft telefonsamtal innan dom två killarna som var där först blitt mördade. Och när killen hittar sin kompis upphängd tar han tjejen och försöker fly men dom hinner inte så långt. Efter massa plågande så dör han. Tjejen blir fångad hos dom som äger motellet och hon stackaren är med barn och det händer massa.

Till slut får hon död på alla som är där och flyr själv. Tjejen är den enda som klarar sig. Kul att jag berättar det för er som ska se filmen va?


Det var inte så bra skrivet om filmen, men lite om vad den handlade om iaf. Det läskiga med filmen är att det hände nästan mig nyss. Okej, jag har inte vart med om någon tortyr eller nästan blivit mördad. Mer säger jag inte, men allt är under kontroll.

Inga kommentarer: