torsdag, juni 12, 2008

Sorry!

Godmorgon alla pigga och glada!
Jag är faktiskt inte så pigg och glad idag. Jag är jättetrött efter krogenrundan igår, kom hem vid 2 tiden inatt men festade hela dagen igår. Började 8 på morgonen och sen vart det ingenting förns kl 14 igen eftersom man inte får dricka i skolan eller kyrkan.
Kvällen igår började med att jag och Elin åkte till henne för att förfesta vid strax före 19 tiden. Sen kom Richard dit och precis när vi skulle gå till Depå så kom Denise och Tessan dit, så vi vart kvar en stund till. Sen gick vi ner till Annika och Erika och stod där en stund, så kom Emma, Linus och Erik dit också. Efter det traskade vi mot Depå.
Träffade massa roligt folk och det var riktigt roligt. Micha kom dit också + att hela klassen var där förutom Philip, han hade inge pass eller legg med sig så han kom aldrig in. Annars var det superkul att umgås hela klassen. Vart för mycke alkohol iaf, hur mycket pengar jag gjorde av mig kommer jag inte säga här. Min mobil är sönder också, vissa knappar funkar inte att trycka på. :( Tänkte säga sorry för inlägget här under också, var inte nykter så vet inte riktigt vad jag skrev eller hur jag la in bilderna heller.
Ska försöka ladda in bilderna sen krogen, men mobilen är ju sönder så vi får se hur det kommer gå. det märks om dom kommer upp senare. NU= mat

Inga kommentarer: