lördag, juli 17, 2010

TIME TO SLEEEEEEP!!

Godkväll! Kom nyss hem från hamnen här nere där Marholmens personal har satt upp ett öltält och massa grejer så hade dom trubadur. Så efter vi grillat och ätit så gick vi ner där och tog oss en öl. Så försvann mamma helt plötsligt så hade hon gått till bandet och sagt att dom skulle säga att jag fyllde år och att dom skulle sjunga. Vi satt ute då, så dom sa " Det finns en Sandra här som fyller 21 år idag.. Kan hon komma in?" Ja ba: Aldrig i helvete.. Sen så började ALLA, ungefär 200 pers ropa "SANDRA *klapp* SANDRA *klapp*".. Sen så sa började dom sjunga och sen hurrade dom. Pinsamt JA JA JA..

Dom som är i bandet bor brevid oss i stugan, hehe. Så nu när vi gick hem stod vi och snackade vi med andra grannarna då kom dom gick förbi så sa dom " Ja där har vi vår 21 åring, grattis".. HEHE..

Nu lär vi sova och nyktra till lite, hoppas Jenni, Christian och Nova kommer i morgon. Saknar min älskling Jenni och hennes söööta dotter Nova, min prinsessa.

När vi grillade. Tobias och lite av pappa..
Lite av det goda..

Glass och jordgubbar..


Sista dagen i morgon. Då ska det tydligen vara bröllop här i ett jugendhus. Det är antingen Ensam mamma söker eller bonde söker fru, det kommer iallafall sändas i höst i TV så tv4 kommer hit i morgon och ska filma.. Så dit ska jag kolla i morgon. Godnatt förfan!

Inga kommentarer: