tisdag, juli 27, 2010

MIN HJÄRNA ÄR DÖD

Fyfan kom hem för 1,5 timme sedan. Har snackat massa med mamma och sen var jag och Tobias ner och handla en kattmatsburk och saft nyss. Ska se på OZ nu och sen sova. Är helt slut i både huvud, kropp och själ.

Var in på informationsträffen på AF i Sandviken, gick ganska fort och var helt okej, var 55 åriga gubbar där också, hehe. Sen mötte jag Annso och vi gick i affärer i Sandviken, sen drog vi till Valbo och sprang runt i ALLA affärer men jag hittade absolut ingenting, eller ett par mjuksbyxor men har inge pengar så det får vänta. Gick i Sandviken på Rusta m.m sen efter vi vart i Valbo. Så hämtade vi Tobias och åkte hem.

Betalt räkningar och roligt att man har 2 kr kvar på kontot och en tom kyl och frys, ska fan aldrig mer slösa bensin på att åka till affärer när man inte har pengar. EFTERKLOK som man är.

Jenni kommer till Hofors i morgon och stannar några dagar så gud så härlig att umgås med bästa kompisen. Jag älskar henne så mycket, min fina, vackra och underbara bästa kompis. Jobbigt att hon bor i Stockholm, vi ses inte så ofta så när vi väl ses har vi så roligt och underbart tillsammans så vi nästan sitter och gråter i varandras armar. Jag längtar så himelskt mycket tills hon och hennes Christian ska gifta sig nästa år. Är så lycklig och glad för hennes skull och deras dotter, ååh underbara Nova och snart kommer en bebis till.

Nu skiter jag i er, ska mysa med min älskling med jordgubbssaft. Självklart tar vi med Alice vattenskål in till vardagsrummet, hon älskar att leka med vatten så hon skvätter med tassarna och trycker ner huvuder i skålen. I morgon ska hon få duscha med mig, det gillar hon.

Inga kommentarer: