tisdag, november 09, 2010

SNÖSTORM & 2 KARLAR

Nu har jag städat klart här hemma, borde slänga i en maskin tvätt men det kan jag göra i morgon. Det luktar gott här hemma och har tändt alla smålampor så det är mysigt och hemtrevligt. 

Utanför fönstret yr det snö i blåsten och det är helt vitt överallt. Nu får vi se om det smälter bort eller om det kommer fortsätta snöa så det lägger sig en tjockt lager, det visar sig och jag ska inte gnälla något för jag har ett hem, värme, mat och är trygg. Tycker synd om alla djur och människor där ute som inte har något hem, mat, värme i detta oväder. Om JAG fick bestämma skulle det inte säljas en ända raket/smällare eller fyrverkerier i år och istället lägga pengarna till dom som behöver det som mest. Men det är ju vi människor som köper sånt till nyår m.m och tänker inte på hur mycket pengar man slösar på sådant som är vackert i några få sekunder och sen hundratals kronor bortkastade. 

Nu ska jag mysa ner mig med mina 2 karlar Ben & Jerry i soffan och se på film..
Glömt att berätta att jag köpt min första Ben & Jerry´s glass för några dagar sedan. 
Chocolate fudge brownie, åt lite igår och gud så god den var. 

(Läste på förpackningen att brownie bitarna som är i gör ett företag i London (eller new york) då hemlösa/uteliggare jobbar på företaget. )

Inga kommentarer: