torsdag, november 25, 2010

♥ Dag 2 – Min första kärlek.

Förutom alla killar man hade i låg-mellan och högstadiet för det räknar jag inte som förhållande så var Viktor Sandin min första riktiga kärlek.

Det var den 2 mars 2007, en kväll då Viktor hade åkt från Mockfjärd i Dalarna till Hofors för att hälsa på mig efter att vi snackat på Internet i ca 3 månader. Han sov över den natten och dagen efter när vi sa hejdå kändes det tungt kommer jag ihåg. Helgen efter kom han igen och så blev det varenda helg i 3 månaders tid. Han var med mig, min bror, kompis och hennes syster till Borgvattnets prästgård där vi övernattade och var med om läskiga saker (För er som vill läsa om stället kan ni googla, finns en hemsida). Jag och Viktor blev ett par ganska direkt och jag var verkligen jättekär. Haft otroligt många roliga och fina stunder med honom. 

Den sista juli på sommaren åkte jag till Bulgarien i en vecka och saknaden var stor. När jag kom hem så viste jag inte hur jag riktigt kände då jag hade träffat på en kille från Örebro där nere jag vart intresserad av men jag och Viktor bestämde oss för att fortsätta vara tillsammans. Sen hände det som är det värsta som finns, massa tjejer blandar sig i och försöker få ens killar i sängen och det gick som det gick. Idag är iallafall Viktor tillsammans med en tjej som varit ihop med min bästa killkompis i många år (jag och min kompis som gjorde så dom träffades, dock inte för att skaffa ett förhållande men dom föll för varandra när båda vart singel) Dom bor tillsammans och verkar vara lyckliga vad jag vet. Jag har ingen kontakt med honom idag, bara hans syster och hans mamma som brukar skicka sms under Jul. Tråkigt att inte ha kontakt med honom då han betytt väldigt mycket för mig. 




Viktor & Jag..


Inga kommentarer: