söndag, november 14, 2010

2010-10-14

Godkväll! I morse efter en riktig härlig filmkväll med GusstN och Thomas så vaknade jag riktigt trött, så idag har det varit en lugn dag. Varit till föräldrarna och hämtat min bil och kollat på film med GusstN och Micke. Dom åkte nyss hemåt för att spendera dom sista timmarna i lugnet innan en ny vecka börjar.

I morgonbitti runt 09:00 kommer någon karl från Färghuset hit för att räkna tapet i köket för på Tisdag ska jag få omtapetserat här hemma, så i morgon lär jag städa hela köket (blir resten av lägenheten på samma gång) och åka med Alice till föräldrarna så får hon bo där några dagar tills dom gjort köket. Sen så lär jag plocka ut allt från köket, bord m.m så det är rent för dom när dom kommer på Tisdag. Självklart ska ni få se före och efterbild på tapet m.m Dock ångrar jag val av tapet nu efteråt för jag satt i 5 minuter och bläddrade igenom mapparna för jag hade brådis. Tog en grå, fast annorlunda än vad jag har nu! 


Nu blir det Ensam mamma söker och en päronsplitt glass. Ha en fortsatt trevlig kväll! 




2 kommentarer:

JoJo sa...

sv; tack själv! :) hur är allt med dig då tjejen?

malin sa...

hej jag tyckte jag såg dig här i gävle igår i närheten av brynäs. kände igen dig från bilderna. vad gjorde du här om du bor i hofors? hade velat fråga en sak om din katt liksom ;)
pöss pöss