onsdag, november 17, 2010

00:00

Godkväll! Klockan slog nyss 00:00 och det är Onsdag. Tiden rinner iväg men känns som jag står kvar på samma plats i livet, arbetlös och kämpar på med vardagen. Dock är jag på en annan plats nu, hos föräldrarna. Känns som om jag aldrig bott själv fast jag gjort det i 1,5 år. Dock sambo var jag då. Känns faktiskt inte så ensamt längre att bo själv, har ju min lilla fluffiga Alice hemma som håller en sällskap, utan henne hade det varit ensamt fast hon är jobbig ibland.

Idag har iallafall min dag varit fyllt med roligheter. Har varit ute och fotat med Holmberg , solen har varit framme hela dagen så underbart fint med vårat vinterlandskap då. Väl hemma klippte och permanentade jag mammas hår. Sen bar det av mot affären och hem till GusstN (malin) för mat och film, vi såg Golfaren.. En gammal klassiker.

Nu ska jag snart dra mig till sängs, får se om jag kan sova något inatt. Sovit i min säng varje natt sen i Julas då vi var här och sov jag och min förra sambo.. Konstigt att inte sova i sin egna säng.. men men! Godnatt gott folk!

Inga kommentarer: