torsdag, november 18, 2010

2010-11-18

Hallå! Igårkväll hade jag så roligt hos GusstN, gick och la mig runt 1 tiden men kunde inte somna så låg med datorn i soffan till 03:40, hon snarkade ju så det lät som en hel orkester där inne, hon bor i en 1a så hennes säng är 3 meter från soffan där jag låg, haha! 

Sov iallafall 2,5 timme innan det var dags att gå upp. Drog hem till lägenheten då och när gubben kom som skulle tapetsera här i lägenheten idag sa han att inte tapeten kommit än, blää ville ju att allt skulle va klart.  Ringde pappa som hämtade mig så drog vi och gjorde lite ärenden och sen vidare till Sandviken där vi gick in på Maxi ica, Lidl, Rusta, DollarStore, Öb m.m sen åkte vi hemåt och åt lunch hos föräldrarna. 

Nu när jag drog hem till lägenheten för att hämta ägg som jag och GusstN ska ha ikväll då vi ska göra kyckling & grönsakspaj så har dom vist fått tapeten på eftermiddagen och tapetserat så nu är allt klart. Har gjort rent alla skåp och sånt som var dammigt, satt tillbaka kryddor och blommor och lampan i fönstret. I morgon ska jag och pappa borra upp lampan över bordet, tavla och lite småsaker på väggarna och skura golvet för hand, skrubba skrubba skrubba.. Fan så jävla snygg tapet, har ju allt i grått i köket så valde grå tapeter igen, breda ränder i olika nyanser och silver i det. Ni ska få se före & efterbild sen när allt är klart. Att så lite kan göra så mycket, fint det! 

Nu ska jag traska ut i kylan, hem till GusstN och diska innan hon kommer hem från jobbet. Fick nyckel dit eftersom jag varit inneboende, sover där inatt då jag har data och grejer där och här hemma ekar det och stinker målarfärg så blir väl hög om jag är här för länge, lär vädra ut ordentligen i morgon och sen sätta igång värmen på högsta, svinkallt här. Älskar att ha saker att göra hela tiden, blir så rastlös annars och det gillar jag inte..

Fan är på bra humör nu, lovar er bilder och recept på Kyckling & Grönsakspajen senare ikväll. Sen ska ni få höra en av mina älsklingslåtar topp 10. Ha det bra så länge!


You make me happy and I love it.. 

Inga kommentarer: