torsdag, oktober 30, 2008

Torsdag.

Hallå alla! Har ni lyssnat på låtarna här under? Ni trodde inte det om mig va, att jag inte bara lyssnar på hårdrock. Om ni nu viste att det är nästan bara det som går i min sterio varje dag. Jag dunkade dansband med mamma i bilen in till Valbo och hem idag iaf, hon vart rädd när jag gasade på som fan på vägen hem, det kom snöblandat regn och var halt som bara den. Det blåser jättemycket ute nu också, världens storm.
Hittade lite smått och gott i Valbo, men orkar inte skriva upp allt det här nu. Annars idag har jag inte gjort så mycket, har vart hemma och slöat. Fast var i Valbo mellan 14:00 och 20:00. Har bråkat en hel del med en jag trodde var min kompis idag iaf, men hennes och min relation är över nu. Michaela om du läser det här, du behöver inte höra av dig till mig mer.
Nu ska jag stänga av datorn snart, ska bara läsa alla bloggar först sen ska jag bädda ner mig i sängen. Är jättetrött fast jag gick upp sent idag, har gått upp tidigt resten av veckan så det är väl de. Förresten igår köpte jag en ursnygg kalender, ni får se bild i morgon på den. Jag var även hem till GusstN en sväng på kvällen och kollade på Return to the house on haunted hill eller va heter den? Det är 2an på The house on the haunted hill eller vad den nu heter. Läskig, hann dock inte se klart hela, får göra det någon annan gång.
I morgon börjar halloweenhelgen också, en av dom bästa helgerna på året. Ska till kyrkogården i morgon och tända ljus, det är så otroligt fint när det lyser överallt på hela kyrkogården. Sen blir det myskväll hemma i morgon och på söndag fyller pappa år så då ska jag göra tårta. Va ska ni göra i helgen då? Kanske klä ut er till häxa ?kanske gå på marskerad/halloweenfest? Hoppas ni får det trevlig iaf. Nu ska jag dra mig tillbaka, vi hörs i morgon.
200 dagar med världens bästa idag också. Kärlek till dig bubi! <3

Inga kommentarer: