onsdag, oktober 22, 2008

:'(

Idag är den värsta dagen på länge i mitt liv. Börjar med att jag åkte och träffade Richard vid affären och vi gick till skolan. På vägen upp möter jag min förra mentor G och jag sa till henne att jag skulle lämna in mitt arbete jag gjort klart under helgen till henne så hon kunde gå och ändra betyg till G. När vi kommer till skolan går vi in och sätter oss i datasalen på HP och ska skriva ut lite arbeten och då kommer en lärare på HP och ber mig och Richard komma in i deras lärarrum. Vi går dit och han säger att vi blivit utskrivna från skolan.
Fick världens klump i magen och gick till syon som vi pratat med hela tiden när vi hållt på med arbeten i skolan. Hon var inte där så vi gick ner till bruket chockade som vi var. Träffade GusstN på affären en snabbis då. Sen vart det krig mellan mig och mamma över telefonen. Vi gick tillbaka till skolan och pratade med Susanne. Då är det så att vi ville frivilligt komma tillbaka nu i höst för att ta bort några IG så vi skulle få slutbetyg för det vill man ju ha för att det är lättare att få jobb. Det fattas 50 P för mig bara och en sån kurs kan man plugga upp på 3 veckor på Komvux om man vill. Men jag ville göra det i skolan för att få bort onödiga IGn i betyget.
Jag var så förbannad att jag började gråta när vi pratade med syon, sen sa jag att jag ville flytta till Stockholm och börja knarka. Ibland flyger vissa saker bara ur en, så då vart det massa prat om det också. Bokade tid för att prata med Syon för komvix så ska dit måndagen v.45. Kommer välja vilken kurs som helst som går fort å ta bort dom där 50 P så jag får en slutbetyg så jag har det. Det värsta är att dom skickat hem massa papper från CSN och sånt där så mamma är helt skogstokig och ska ringa rektorn och allt. Hon skyller precis allt på mig. Är verkligen trött på det. Jag och Richard gick till Soc sen och pratade, fyllde i papper och fick papper. Fick sitta där och berätta massa också och gråten i ögat där också. Nu kommer dom skicka hem nån tid snart där så man får gå dit och prata och sånt där om Ekonomiskt bistånd.
I morgon ska jag boka möta på arbetsförmedlingen så jag får nån hanledare där som man kan prata med. Måste verkligen fixa allt nu. Måste fixa körkortshelvete också, allt blir lättare när jag har det. Måste sätta mig ner och läsa i boken, blir så jävla förbannad på mig själv så jag skulle kunna ta en yxa och hugga in i huvudet.
Är det såhär för alla ungdommar som slutat skolan eller? Det finns ju förfan inge jobb alls åt oss. Moderaterna lovade så mycket jobb också till oss unga. Har det blitt så? NEJ NEJ NEJ... Tillbaka med socarna för i helvete.
Hoppas er dag varit bättre än min....

Inga kommentarer: