söndag, oktober 12, 2008

Björkmann och jag som tvillingar.

Godkväll! Min dag har vart bra faktiskt, skönaste söndagen på länge. Jag och mamma var in till Sandviken efter att ha skjutsat brorsan till brandstationen där hans jobbarkompisar skulle hämta upp honom för deras låååånga resa uppåt i landet. Jag köpte massa presenter till GussN eftersom hon fyller 19 år i morgon, ni får se kort sen i bloggen på vad jag köpte när jag gett det till henne för annars blir det ingen överaskning om hon ser bilder på det i bloggen innan hon fått det. Vi var också in och handlade mat på Willys, vi köpte någon apelsindryck Juice liknande dunk på 5,25 Liter, jättegod var den och kostade bara 12 kr.
När vi kom hem vart det att göra hemmagjort pizza, det var chilitomatsås, ost, tonfisk, lök och fetost vart det för min del. Kollade på Singing Bee och åt med mamma i vardagsrummet på brorsans 50 tums tv med tända ljus och en skål med godis och lite chips. Sen efter det vart det träning och när jag kom hem har jag suttit vid datorn och slöat.
Nu är det dags att lägga sig iaf, hörs i morgon. Godnatt


Jag ska se ut som Björkmann på Halloween hade jag tänkt. Mustash, skägg och enligt han flottigt hår. Nejdå, vi får se vad jag ska klä ut mig till. Något förslag?

Inga kommentarer: