söndag, oktober 12, 2008

Lördagkväll.

Inlägget nedanför är inget att bry sig om, folk bråkar och det känns som hela världen går under ibland men det gör den inte. Inget kan vara bra jämt, inte sant?
Kom hem från GusstN nyss, vi har kollat runt på kläder, skor, hår m.m på Internet och sen har vi kollat på massa roliga kort på Internet också. Vart en lugn och skön kväll, åkte till henne efter 20:30 också så det vart rätt sent.
Ska tvätta mig och lägga mig direkt nu, är jättetrött och ska upp i tid i morgon. Ska fixa lite med min bärbara dator (som jag sitter vid nu) för bror Andrej ska ha med sig den när han ska åka bort i 3 veckor genom sitt jobb, han är brandman och går någon kurs långt och helvete upp i landet. Tråkigt att vara där så länge utan att kolla på film, lyssna på musik m.m Synd att jag inte har trådlöst bredband bara, då hade han haft Internet. Jag ska skaffa mig det inom kort, vill så gärna ha det så man kan ha med sig datorn överallt. Kanske finns Internet där, men då måste han väl ha nätverkskabel imellan och det har jag inte. Aja, det löser sig väl.....
Kommer sakna min dator här i mitt rum faktiskt, får sitta på stationära datorn uppe nu dom här 3 veckorna. Kommer inte bli så mycket datorsittande, men då ser jag ju chansen att plugga massa nu och fixa skolan för när jag väl satt mig vid datorn blir jag fast i timmar här. Aja, nu ska jag lägga mig. Godnatt.

Inga kommentarer: