söndag, oktober 05, 2008

Jag är tillbaka.

Hallå alla! Igår vart det ingen uppdatering här i bloggen för jag kom hem rätt så sent från GusstN på natten och sen skulle jag upp vid 08.00 för vi åkte till Rättviksmarknaden igår på för-eftermiddagen. Det var dåligt väder när vi var där men det regnade inte hela tiden, men det var kallt som fan (om man får svära lite).
Efter att jag och GusstN hade sprungit runt i 6 timmar på marknaden så ringde vi mamma och pappa och dom var i någon stuga och firade Birgitta med henne och Lennart. Så dom fick hämta oss, så efter över 6 timmars "gå på marknad och titta och slösa bort alla sina pengar" så fick vi tårta hos dom.
På vägen hem hoppade jag och GusstN av hos henne, vi sjöng karaoke, drack grogg ett tag. Kim skull egentligen komma och se skräckis med oss men han drog med Kawa och co till Gävle och åt på max så jag och GusstN traskade ner på Hofors, inte så värst mycket folk men det var skoldansen iaf på Folkan. Efter en stund ringde Mattias så han mötte oss på väg ner till Micke, sen satt vi hos Micke och snackade. Johanna, Jonte, Matte och Johnny var där hos Micke. Helt galna var dom, mer säger jag inte. Jävla suga, ha sex, gnaga, glidmedel, nakna, jucka, stöna, rakade. Och herregud. Gick till rondellen vid 00:30 och träffade Kim i några minuter sen kom brorsan och hämtade mig.
Lite bilder från gårdagen.


Det är så fint i rättvik. Speciellt vid siljan. Dålig svartvit bild dock.
I stugan hos Birgitta och Lennart. Vi gjorde ett eget bord vid soffan där vi fikade. Tog ett nattduksbord bara.

Johnny står och grejar hemma hos Micke. Sne bild.


Suddig bild. Lite av Johanna, en suddig Micke och GusstN.
Tog inge mer bilder för alla flängde runt så mycket. Nu är jag iaf vaken och har vart det i 3 timmar. Har nyss hjälpt brorsan att raka håret och nu är det dags för en dusch nu för vid 16:00 kommer syrran och hennes kille hit och äter tacos med oss. Sen ska jag till GusstN för alla mina saker är där som jag lär hämta, då blir det skräckfilm med henne och eventuellt Kim om han orkar komma till henne. Han bor 2 hus bort så han borde orka det. Nej, duschen väntar..
Ha det bra tills vi hörs igen.



Inga kommentarer: