fredag, oktober 10, 2008

Jobb eller Skola?

Åh gud så mycket tankar som snurrar i mitt huvud nu, jag vill verkligen inte ha dom där. Har sån ångest över mitt liv, vet ingenting vad jag vill. Ska jag fortsätta plugga när jag gjort klart det här med skolan i Hofors? Eller ska jag försöka skaffa jobb?
Jag vill bort från Hofors, det vet jag. Vill inte sitta här hela livet och möggla med alla jävla idioter som bor här, drar inte alla över en gräns men usch för Hofors, skitsnack, Byfånar och äckel. Har jag berättat det att GusstN hade suttit och rökt vattenpipa ute på sin balkong för 2 veckor sedan? Sen förra helgen när hon och jag var påväg till Micke så skrek några ungdommar mellan 16 och 20 år "Har du hasch i bakfickan Malin?". Då trodde dom antagligen att hon rökt hasch i vattenpipan på balkongen. Jag blir så förbannad.
Det värsta med Hofors är att om man bråkar med nån så vet hela Hofors det direkt och ryckterna blir värre och värre till varje käft som det går till. T ex som idag var dom där som skrek till GusstN förra helgen där hos hennes granne igen och festade, var världens liv där och jag ville bara be dom sänka musiken, sluta skrika och ta det lugnt. Men om man gör det så blir man väl mördad direkt, dom där typerna verkar vara helt konstiga. Om ni läser det här så..... efter 22.00 ska man sänka musiken och inte vara så högljuda, ÄVEN om det är HELG.
Nu orkar jag inte sitta här nå mer, tankarna blir bara mer och mer och haten mot folk blir bara värre. Jag orkar inte bry mig annat folk, men gör det ändå. Förstår inte varför!!!!!!! Jag tänker iaf ta en dag i taget, sen får vi se vart allt slutar. Jobb eller skola får tiden visa.
Förlåt för mitt gnällinlägg, men var tvungen att skriva av mig. Godnatt.

Inga kommentarer: