tisdag, december 02, 2008

Tisdag.

Hej alla! Nu är December månad påbörjad, har inte skrivit så mycket här i bloggen pga att Jimmy Bäckman som är kompis till min pojkvän är försvunnen och har vart det sen Fredagen den 22/11. Har inte haft någon ork att sitta och skriva va jag gör varje dag här heller eftersom jag inte har kunnat gnällt över mina småsaker i vardagen när det finns större problem ute i världen, t ex det här med Jimmys försvinnande. Stackars hans familj och nära.
Jag gårt fortfarande på kursen men det är 4 dagar kvar nu, har sökt jobb på Eckerölinjen, men det tror jag att jag nämt i bloggen förra veckan. Efter kursen vet jag inte va jag ska syssla med, ska väl fortsätta söka jobb och sen nästa höst om jag inte fått jobb ska jag plugga bort mina 50 P i betyget.
Idag har jag iaf vart på Mindfullness kursen på AF, jag går på den en gång i veckan. Sen har jag vart i Sågmyra på lager 157 och lite andra ställen också, har köpt ganska mycker kläder nu på 2 veckor så nu är mitt kort tomt. På 2 veckor har jag köpt 4 klänningar, adidaströja 500 kr, t-shirts, leggings, m.m Jag brukar inte röra mig så mycket utanför Hofors men har hunnit med Sandviken, Gävle, Valbo, Falun, Borlänge, Sågmyra och inte bara en gång på vissa ställen heller.
Okej, nu känns det som att jag babblar på massa onödigt bara. Ska ta mig en macka och sen va lite modell för mamma och pappa som sitter och myser framför öppna spisen med vin. Sen blir det nog en film och sen läggdags. I morgon blir det kurs och sen Valbo och Gävle med mamma och pappa, dags att handla julklappar.
När det kommer fram något nytt om Jimmy kommer jag skriva om det, tillsvidare kommer jag blogga som förut. Kan säga till er som inte vet, Polisen trappar ner på sökningen efter honom, vet inte om dom kommer söka nå alls förns dom fått in något tips. Så till er som vet något eller har vart i Luvika den dagen, tipsa polisen för Jimmy ska komma hem, i vilket tillstånd han än är i så ska han komma hem.
Uppgifter om försvinnandet kan lämnas till polisen i Ludvika på tfn. 0240-66 74 10 eller via polisens växel 114 14.
GODNATT!


Inga kommentarer: