lördag, december 13, 2008

Nya bilder på mig.

Åh nu får jag panik för jag vet inte vilken klänning jag ska ha på mig. Jeansklänning? Svart med puffiga ärmar? Svart med korta ärmar och bar rygg? Svartvit sicksack-ig? Ska jag ha kofta till över? Svarta eller grå leggings? Skinnjacka eller svart streetracejacka? Pums-skor? Converse eller skinnskorna med nitar och klack?
Måste testa mig fram, är det inte fult å vara helsvart på bröllop? Kanske svarta leggings, jeansklänning och en svart kofta över? Jeansklänningen är mörkblå så då blir det lite färg iaf. Sen håret då? Lockigt eller rakt? Snelugg eller lugg bakdragen? hårspänne eller bakom örat (om luggen ska va åt sidan)?
Nej fyfan vilka bekymmer jag har, det är lördag. Den här tiden borde man egentligen sova. Och jag är ju som jag är också, alltid sista sekund med allt. Usch va jag hatar inte kunna bestämma sig för något.
Här kommer lite bilder som är tagna i veckan....








Länge leve ruffsen!
Nu ska jag blåsa håret, platta och grejja mig. Leta kläder och prova vad som passar bäst till olika skor. Inte så värst roligt och ha nå ballerinatofflor mitt i vintern eftersom vi lär pulsa i snön ganska mycket. Men när man väl är inne så skulle det vara snyggt att ha det. Aja, det visar sig va det blir för kläder och allt. Vi hörs senare idag när jag kommer hem, får se om jag laddar in alla kort då eller om det blir i morgon. Ska knäppa massa iaf så ni får se. Ha en bra dag alla!



Inga kommentarer: