onsdag, december 24, 2008

Bilder.

Här kommer lite bilder från idag, har så mycket så kommer upp mer senare eller i morgon! Skriver under alla bilder.

Fick det här fina paketet av morbror, hans fru och deras son (min kusin) David.

Det var en jättestor chokladask. I kuvertet låg det 200 kr och ett lottpaket som det heter. Det är 7 olika lotter. 2 st triss, 3 st TIANlotter, sen två andra konstiga. Jag vann 30 kr iaf.


Här är mina paket. Pappas slog jag in i toapapper och blått snöre för det fanns inge mer julpapper. Jag köpte AXE och shampoo grejer till pappa, luktade jättegott. Mamma fick presentkort på Lindex och Andrejs kuvert som sitter i våran lilla gran är presentkort på systembolaget.


Här har vi den årliga jultallriken jag fått ända sen jag var liten hemma hos farmor och farfar. Sen både dom gick bort har vi fortsatt med det. Tysk godis m.m, mandarin, nötter, exotiska frukter m.m Så här såg min tallrik ut.

Klicka på bilden så ni får se stort hur tallrikarna ser ut. Det är lite finskt hembakat på dom andras tallrikar. Massa gott det där.

Troja och Irma hos min äldsta bror Mattias. Dom var jättefina i sina röda sjalar.


Här ser man min klänning lite bättre, kortet är knäppt ute. Gillar sidenbandet under bysten.
Mer kort kommer komma upp här i bloggen, från när jag var hem till min brors son som bor i Ockelbo m.m Glömde digitalkameran hemma när jag var hem till brorsan så vart inte så mycket bilderna tagna därifrån.










Inga kommentarer: