måndag, september 21, 2009

Evig kärlek!

Har vart till läkaren nu och mer om det ska jag inte säga förutom att jag har fått en tid till ny röntgen i Gävle, dom ska skickar hem papper om det. Var och handlade blommor som ska planteras på kyrkogården, sen handlade vi räksallad. Träffade Jimmy, Sigge och lite folk. Roligt att se lite gammla ansikten igen, inte så värst ofta man träffar på alla nu som förr när man fortfarande gick i skolan.
Lämnade av min älskling vid Vendator för han ska på sån där Arbetsdag nu från 17-21. Dom ska få alla papper och lära sig allt. Stackars bäääbis som får vara där helt själv med främmande folk. Men det går nog bra. Ska göra middag tills han kommer hem, han lär vara jättehungrig då. Trodde inte det skulle hålla på så länge men det var 4 timmar. Saknar honom redan och har vart ifrån han 20 minuter bara. Han är min andra halva och jag släpper honom aldrig, han är mitt allt här i världen. Han har vart här sen i Fredags och han åker hem på Torsdag morgon för då ska han till skolan sen kommer han igen på Fredag och stannar tills måndagmorgon. Skönt att vara med honom hela tiden nästan för jag kan varken sova eller något utan honom.
Nu ska jag städa upp lite i mitt rum sen fråga Malin om hon vill sola med mig på badhuset. Har ju tid nu när han ändå är på utbildning till jobbet.


Bilder sen Midsommar på Åland!

Inga kommentarer: