lördag, september 26, 2009

090926

Godmorgon! Sitter i bilen nu, åkte hemifrån 07:00 så har inte kommit så långt än. Trodde aldrig jag skulle komma upp i morse men vart pigg direkt. Åt till och med frukost, vilket ja annars inte kan göra.

Idag kommer bli en mycket bra dag känns det iallafall. Om jag själv fick bestämma skulle vi vara kvar i Åland några dagar men det får bli en annan gång då ekonomin tillåter. Glömde berätta igår att jag köpte en dosa igår till bilen så man kan ladda datorn, mobilen m.m medans man åker. För batteri i datorn räcker ju knappt 2 timmar. Tänkte testa den idag då, perfekt tillfälle att ta med nya minidatorn också. Sen ser jag nu att min kabel inte går i den, har en liten tjock utttag från datasladden och man måste ha en smal. Men det går ju att köpa en sån där liten grej till så det funkar.

Nu ska jag kolla på soluppgången och läsa arbetarbladet. Får se om jag skriver ett till inlägg innan vi hoppar på båten. Kanske kan ta en bild med camen på havet så ni får se. Alltså vid hamnen. Om vi inte hörs vid 09:00 hörs vi 23:30 ikväll ungefär.

Hejdå så länge!

Inga kommentarer: