torsdag, juni 03, 2010

100503

Godmorgon! Gick upp för en timme sen för jag mår så jäkla illa, drygt. Tobias sitter och dricker kaffa nu och hans handledare som han kör lastbil med på praktiken ska hämta upp han här hemma snart för han skulle till Hofors. Så roligt för han ringde upp Tobias i brist på annat när han kör, han ba " Har tjejen din kvar skrotet i ansiktet?" haha jag vart så full i skratt. Tobias kör ju skrot på praktiken.

Fick också uppleva det äckligaste jag någonsin sett inom katter. Alice kom inspringandes förut när hon löpte på frambenen vilket gjorde mig rädd för henne, tycker det ser äckligt ut när dom går på frambenen bara. Iallafall så i hallen har vi en pall som står, jag har sett henne suttit på en och sen tagit satts och hoppat upp och hängt och kravlat sig upp på hatthyllan.. Men idag såg vi något helt annorlunda, vi har börjat undra varför det är fullt med rivmärken låååååångt upp på väggen. Alice kom från köket och sprang mot hallen, sen sprang hon upp på väggen på sidan, hon klättrade liksom på väggen helt på sidan, vad är de för katt vi har?

Nu ska Tobias dra och jag ska väl kolla på nån film, om vi har någon. Kylskåpet är tomt så finns inge frukost eller något. Hoppas vi får bilen såld idag så vi kan handla lite mat.

Haha, vi har en svart tvbänk som är som en spegel. Alice ställde sig och reste världens ragg, hennes svans var lika tjock som en trädstam. haha

Inga kommentarer: