lördag, augusti 01, 2009

Sitter ute..

Nu sitter jag ute med mamma och pappa på brokvisten i solen med bärbara datorn, är så skönt och solen steker skönt. Måste börja sola nu lite innan turkiet så man har lite bränna iallafall, åker ju om 28 dagar. Men ska vänta tills på Onsdag för då ska jag ta bort mitt gips, om det inte blir att jag lär ha det längre. Haft det 1 månad på onsdag redan, tiden går så fort alltså.
Har vart till Elin idag iallafall och hälsat på, jag och Tobias åkte dit. NU har vi nyss ätit räkmacka som mamma gjort och snart kommer Cicci hit och ska göra oss alla sällskap och hon ska göra marängswich, mums.
Glömde berätta att igår vart det fest hos Wicky, hon fyllde 18 år igår. Trevligt var det, men jag var nykter och körde istället. Och vid 02.00 hämtade jag och Tobias min bror och hans kompis Robin i Falun, dom hade vart ut där och festat lite.
Nu ska jag ladda in korten från kryssningen som jag tagit, får se om det kommer upp nå kort här i bloggen, beror på vad jag ska göra ikväll. Lär börja planera kvällen. Har några alternativ,

1. Åka till Årsunda med min älskling, festa med Wicky och gå ner till strandbadet och gå ut där, dricka nån öl och lyssna på musik sen gå hem till Wicky och sova där.

2. Ringa älsklingen så han får komma hit, myskväll med film och popcorn.

3. Va hemma själv med familjen och ta de lugnt, inte ofta det händer.

Svårt val, är beroende av min älskling och vill vara med Wicky. Vi får helt enkelt se hur kvällen blir.

Inga kommentarer: