onsdag, januari 13, 2010

TIME TO SAY GOODNIGHT

Dagen har varit stressad men ändå bra. Har hunnit vart till bror i hans lägenhet och letat efter en sak, träffat Madde och Meliza, gjort fin men billig middag till mig och Tobias, städat hela lägenheten, busat med lilla Alice, lämnat in saker på bibblan, handlat och massa mer saker.

Nu har vi kollat lite på tv, sett till så djuren har mat och nu blir det dusch för oss båda innan sängen ska dejtas. I morgon ska Tobias till skolan tidigt och jag ska träffa bror för vi ska gå till HoforsHus. Han ska nämligen säga upp sin lägenhet och jag och Tobias ska flytta till hans lägenhet, den är exakt lika stor som våran men är vänd åt andra hållet, sen är den i huset brevid längst upp. Fördelen med den är att vi slipper höra hissen åka upp och ner när man sover, sen när dom öppnar porten till garaget låter det som fan, sen har vi inge utsikt, antingen på ett stort träd eller på en parkering. Uppe i brors lägenhet har vi mer fönster också för det är hörnlägenhet, sen hör man ingen hiss eller nå folk som pratar, går över en. Så blir en flytt dit, så lär säga upp vår lägenhet också, vi som precis fått upp lampor, gardiner och pappa har borrat som en dåre för att få upp saker på väggarna i betongväggen som är BAJS.
Men men, vi trivs bätrre där uppe så det får bli så.. Ska njuta av vår fina dusch här vi bor nu tills vi flyttar. Är dusch där också men vi har jättefina glasväggar. NI ska få se bilder i morgon kanske, om jag har tid.

Nu blir det dusch sen sova, godnatt!

Mamma och pappas lilla älskling.
Hon är vit och grå, ser svart ut men så är de inte..

Inga kommentarer: