torsdag, januari 14, 2010

100114

Torsdag idag, snart helg och det är sköööönt. Då kan lilla Alice busa med Tobias också så kanske jag har lite av mina händer kvar, vassa klor och vassa tänder har dom små kattungarna.
Idag la jag mig och sov när Tobias hade åkt till skolan, va upp och åt frukost med han kl 07:00 i morse. Fick sällskap i sängen av bebisen som sov på min hals och sen brevid mitt huvud. Har städat nu och har dammsugning och torka golven kvar, men det får vänta lite för ska iväg med mamma till mormor om 30 minuter så lär fixa mig nu. Ska ta med Alice och visa mormor också, tur att man har kattbur.

Fick brev från Arbetsförmedlingen också. Kallad på start av Miroy i Hofors nu på Måndag, sug getk*k säger jag. Vet massa folk som gått på det och blitt lurade hit och dit och jag tänker inte fortsätta plugga på det där för om jag vill plugga så söker jag in på högskola/folkhögskola eller något och läser något jag vill. Miroy är någon utbildning där man läser Engelska, Matte, Svenska, Samhällskundskap, Relegion m.m och det tänker jag inte göra igen. Jag vill ha jobb, NU..

SKa söka minst 5 jobb idag, PUNKT SLUT!! Tänker inte gå på Miroy så nu jäklar..

Inga kommentarer: