tisdag, januari 19, 2010

100119

Goodmorning! Igårkväll bestämde vi oss för att åka in till Gävle och gå på bio, AVATAR. Det var den bästa filmen jag någonsin sett och skulle kunna se den om och om igen. Lyx dom i Stockholm, Göteborg, Uppsala m.m som får se den i 3D, skulle var riktigt häftigt.

Idag har jag inte hunnit med så mycket mer än ätit frukost, fil och flingor. Har busat massa med lilla Alice, hon växer så det knakar. En riktigt liten busig tjej, för busig nästan. Hon hoppade upp och fassnade med klon i mitt lår och sen drogs klon inne i mitt ben när hon hängde så har en djupt lååååångt sår över hela låret. Blödde en hel del kan jag säga.

Tobias ska åka till skolan strax och jag ska hoppa in i duschen. Sen ska jag fixa mig, pappa kommer sen och ska borra upp lite saker på väggarna här hemma, måste upp med grejer för att det ska bli hemtrevligt. Sen blir det en vända till Sandviken senare, ska inhandla lite grejer på ÖB, Rusta, DollarStore m.m
Sen ska jag också montera ihop ett skrivbord till Tobias jag har köpt, i smyg för att han får sin dator han beställt från Internet idag, så ska hämta ut den och sätta ihop allt tills han kommer hem. Dock så har han ingen dataskärm så om någon har nån att sälja till ett rimligt pris för en arbetslös så hör av er, Sandylower@hotmail.com eller skriv i kommentarsfältet.

Hörs som en stund, dags att hoppa in i duschen!

Inga kommentarer: