onsdag, juli 08, 2009

Onsdag!

Kom nyss hem från Valbo och Sandviken. Vart där med mamma och pappa idag, skönt att slippa köra bil och bara sitta där bak (som när man var liten).
Köpte inte så mycket själv utan valde presenter till min 20 års dag som är om 8 dagar, i morgon är det bara EN VECKA kvar. Känns helt overkligt, jag fyller 20 år.
Va jag valde och ska få i present får ni se på min födelsedag. Nu när man blitt så gammal är det inte att föräldrarna köper åt en utan att man vet va det är. Lika bra att man får välja själv vad man är i behov av.
Resten av denna kväll blir att ta det lugnt, ska se på en film som Tobbe lämnade kvar här. Sen lägga mig i tid, för i morgon ska jag upp senast 09:00 och åka och jobba, lämna papper på Arbetförmedlingen. Sen ska jag träffa Wicky och Tobias senare också.
Och till en viss person vill jag bara säga att.. Hur mycket du än försöker ljuga till folk om mig så kommer du aldrig få dom på din sida. För HELA SANDVIKEN vet hur du är och hur du funkar så INTE en ända person bryr sig om vad du säger. Så lägg ner, eller fortsätt ge oss ett gott skratt.
Du tror att ingen berättar vad du säger heller, får sms dagligen där som skriver "Nu har den där jävla M skrivit till mig massa skit om dig. " Vi alla skrattar bara hela tiden. Ditt liv är uppbyggt på lögner. Bara en sån sak att din syster fått barn när man sedan läser i din blogg att det är din kusin som fått den där ungen. Vafan är det att ljuga om? Tror du att du blir populär genom att ljuga och försöka skryta om ALLTING till folk? Det funkar inte så bara så du vet.
Fattar inte hur jag kunnat låta dig utnyttja och hjärntvätta mig som du gjort. Skulle lyssnat på alla som sa till mig hela tiden att "SLUTA UMGÅS MED HENNE". Jag skäms för att jag vart med dig. Jag vill aldrig mer höra ett ord från dig. Men säger iallafall TACK, för om jag inte hade börjat vart med dig hade jag aldrig träffat sånt underbart folk jag gjort. Dom du hatar så mycket har blivit mina bästa vänner idag. Och dom du tror är dina vänner, t ex Anders. Oj oj, du vill inte veta vad alla pratar.
Tack och hej för idag.

Inga kommentarer: