lördag, juli 18, 2009

Lördag!

Hej! Vet att jag inte laddat upp nå bilder som jag lovat, men har så ont i armen och handen nu så jag knappt vill gå upp från sängen. Jobbigt att vara enarmad nu ett tag, svårt att göra saker men börjar lära mig nu. Kan röra fingrarna iallafall nu. Det som känns knäppt är att man känner hur ett ben står ut, typ trycker mot huden så det nästan trycks igenom huden.

Ska bli skönt att få åka in till Gävle Sjukhus och gipsa om och evt röntga igen nu nästa vecka.

Igår tog jag röda mazda bilen och åkte till Sandviken, va med wicky och en jäkla massa folk. Roligt och trevligt som vanligt förutom vissa saker som hände under kvällen, men det tar jag inte här i bloggen. Tobias sov hos mig också och idag har vi åkt till kalkbrottet och gått runt och kollat, var några ungdommar som var där och hoppade.

Nu blir det mat strax, sen åka till Sandviken. Bilder från min 20års dag kommer upp i morgon.

Mikaela och tjejen jag inte minns namnet på, dom kommer från Gävle och Uppsala, men Mikaelas farmor och farfar bor i Hedåsen så hon är där hela sommaren. Så jävla söta tjejer. Ikväll ska jag och Wicky träffa dom och röka vattenpipa vid stranden i Hedåsen eller Sörtutt. Evelina längst bort där, hon beundrar mina piercingar så mycket. haha

Inga kommentarer: