torsdag, juni 04, 2009

Gårdagen & Idag!

Först lär jag säga att Twilight är den BÄSTA filmen jag någonsin sätt, hoppas det blir en fortsättning, alltså en till film. Någon som vet om det blir det?
Igår åkte jag till Sandviken och var med Johannes, Meliza och min älskling Tobias. Sen lämnade vi Meliza för hon skulle till sin pojkvän och vi hämtade upp Wicky istället. Åkte runt i Sandviken och hade det trevligt. Sprang i skogen i spöregnet m.m. På kvällen åkte vi in till Valbo och gick runt massa och kollade på kläder sen åkte vi och mötte upp Jenny, Johan, Camilla och Lenny. Åkte till svartvitstugan som var stängd, dom skulle övernatta men vi åkte vidare till Högbo bruk där det var grillning och massa mys.
Kom hem vid tolv inatt. Och var uppe tidigt i morse eftersom jag skulle in på förhör till polisen i Sandviken angående krocken som jag var med om för en vecka sedan ungefär. Det gick iallafall jättebra och har precis skickat iväg skadeanmälanslapp fast jag inte fick en ända skada på bilen.
Annars idag har jag umgåtts med Matilda och Jessica, vi var till Valbo till Anna och Sandra en sväng och sen har vi vart i Sandviken bara. Fick träffa min Tobias ett tag också, skjutsade han till bussen där vi mötte upp Oskar, dom skulle in till Gävle till hemvärnet.
Nu ska jag se Twilight igen, Kommer nog aldrig tröttna på den filmen.


*Puss*
*Puss*
*Puss*
*Puss*
Wicky´s snygga tändare passade älsklingen bra.
Pussas i regnet
Min snygging



Inga kommentarer: